Bel 06 520 526 17

Voor een rit of prijs informatie

Alle bestemmingen

We rijden vanaf Schoonhoven en omgeving naar alle bestemmingen!

24/7: altijd beschikbaar

We zijn altijd beschikbaar, ook ’s nachts, ’s weekends en op feestdagen

info@taxicentraleappie.nl

Voor vragen of het maken van een afspraak

Taxi Schoonhoven

Als je op zoek bent naar een betrouwbare taxi in Schoonhoven, dan ben je bij ons aan het juiste adres. Wij bieden professioneel en kwalitatief hoogstaand vervoer aan, tegen scherpe tarieven. Of je nu een korte rit binnen Schoonhoven nodig hebt, of een lange afstand naar een andere stad, wij staan voor je klaar.

Onze taxi’s zijn modern, schoon en goed onderhouden. Onze chauffeurs zijn ervaren en klantgericht. Zij zullen er alles aan doen om jouw rit zo comfortabel en veilig mogelijk te maken. Bovendien zijn onze chauffeurs altijd op tijd, zodat je nooit te laat komt op je afspraak.

Wij bieden verschillende soorten taxidiensten aan. Zo kun je bij ons terecht voor regulier taxivervoer, maar ook voor luchthavenvervoer, zakelijk vervoer en groepsvervoer. Voor grotere groepen hebben wij taxibusjes tot onze beschikking, zodat iedereen comfortabel en veilig vervoerd kan worden.

Onze tarieven zijn scherp en transparant. Je weet altijd van tevoren wat je kunt verwachten qua kosten, zodat je niet voor verrassingen komt te staan. Bovendien bieden wij de mogelijkheid om vooraf online te betalen, zodat je ook daar geen omkijken meer naar hebt.

Als je gebruik maakt van onze taxidiensten, dan ben je verzekerd van veilig en betrouwbaar vervoer. Wij staan bekend om onze klantvriendelijkheid en servicegerichtheid. Onze klanten waarderen ons dan ook met hoge cijfers op verschillende reviewplatforms.

Wil je meer informatie over onze taxidiensten in Schoonhoven? Neem dan gerust contact met ons op. Wij staan je graag te woord en denken graag met je mee over de mogelijkheden. Je kunt ons telefonisch bereiken, maar ook via e-mail of het contactformulier op onze website.

Voor al uw personenvervoer: Taxi Centrale Appie

Bij Taxi Centrale Appie kunt u terecht voor al uw personenvervoer. Of u nu zakelijk vervoer nodig heeft, naar de luchthaven wilt of schoolvervoer nodig heeft, wij zijn er voor u. Onze ervaren chauffeurs staan garant voor veilig en comfortabel vervoer op maat.

Wij begrijpen dat uw tijd kostbaar is en daarom bieden wij een efficiënte en snelle service aan. U kunt ons altijd bereiken via het onderstaande telefoonnummer om direct een taxi te bestellen of als u nog vragen heeft. Onze klantenservice is 24 uur per dag en 7 dagen per week beschikbaar om u te helpen.

Bij Taxi Centrale Appie staat klanttevredenheid hoog in het vaandel. Wij zorgen ervoor dat uw reis stressvrij verloopt en dat u op tijd op uw bestemming arriveert. Kies voor ons als uw betrouwbare partner in personenvervoer en geniet van een comfortabele en veilige reis.

Vraag een rit aan

 

  Taxi gouda autodeur openen

  Bel 06 520 526 17

  Voor een rit of prijs informatie

  Alle bestemmingen

  We rijden vanaf Schoonhoven en omgeving naar alle bestemmingen!

  24/7: altijd beschikbaar

  We zijn altijd beschikbaar, ook ’s nachts, ’s weekends en op feestdagen

  info@taxicentraleappie.nl

  Voor vragen of het maken van een afspraak